© 2010 de  “Ketel Binken”


Webmaster Jan Kiel

de “Ketel Binken”
Houdt u van zingen? Ook van zeemansmuziek? Kom dan eens langs op onze repetitie-avond, wie weet mogen wij u dan als nieuwe Ketelbink begroeten.
Zeemanskoor

Jan Kiel 2017 - Telefoonnr. 06-37339793 -  mail@deketelbinken.nl

793 -


Beste zeemansvrienden,


Stichting Sail Kampen organiseert i.s.m. Zeemanskoor de Ketel Binken een zeemanskorenfestival  op zaterdag 31 maart  en maandag 2 april 2018.


Op het feestterrein langs de IJsselkade in Kampen komen 4 podia waar zeemanskoren hun zeemansmuziek aan het publiek kunnen laten horen.We proberen uit te gaan van 2x16 koren die elk drie blokjes zingen op een podium. Gezien de drukte kan er helaas niet gerouleerd worden van podium.


Wij nodigen en selecteren hiervoor échte’ zeemans- of zeevrouwenkoren uit die op deze dag alleen Nederlandstalige zeemansliederen ten gehore brengen.

Als jullie koor interesse heeft voor één van deze dagen, kunt u zich aanmelden via onderstaande link, doet u dit wel

voor 1 december 2017!

Wij werken volgens het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Inschrijven voor dit festival geeft nog geen garantie voor deelname.  Het is dus mogelijk dat wij uw koor na uw inschrijving voor deelname op de reserve lijst moeten plaatsen.

Daarover wordt vroegtijdig met u gecorrespondeerd.


Er wordt tijdens dit festival geen onkostenvergoeding betaald, wel zal er voor elke deelnemer een lunchpakket zijn. Uiteraard stellen wij het op prijs om iets terug te doen door bij jullie ook eens te zingen.


In afwachting van jullie enthousiaste inschrijvingen hopen wij, mede door jullie inschrijving, op een fantastisch zeemanskorenfestival in Kampen.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Jan Kiel. Hij is te bereiken via het mailadres

info@deketelbinken.nl of telefonisch op: 0637339793


Aanmelden zeemanskorenfestival